Om CR Communication

CR Communication drivs och ägs av Christina Rundcrantz sedan drygt 20 år.

- Jag har ett genuint intresse av internationella kontakter. Efter språklärarutbildning i Lund (adjunkt i engelska/franska) studerade jag Interkulturell kommunikation och nationalekonomi på Göteborgs universitet. Många utlandsvistelser har berikat mig med interkulturell kompetens; jag har bl a bott och arbetat i Frankrike, Schweiz och Storbritannien. Eftersom jag är auktoriserad i engelska och franska som guide i Göteborg och på Volvo museum så välkomnar jag ofta internationella grupper till Göteborg, ytterligare ett sätt för mig att få göra det jag brinner för: - berikas av internationella möten och använda språken.

 Här följer några exempel på samarbetspartners och uppdrag:

-          Senior Consultant, Intercultural Leadership & Coaching för BBi  - Better Business International. Föreläsningar och coaching i interkulturell kommunikation samt språkutbildning.

-          Utbildare i destinationsutveckling, svensk affärskultur, kommunikation, event mm. Handledare i examensarbeten för Yrkeshögskolan i Kungälv i kursen ”Projektledning inom Besöksnäringen”.

-          Föreläsning i Cross Culture för Stockholm Shippers, Stockholms Handelskammare, Lunds universitet, Yrkeshögskolan i Kungälv m fl.

-          Affärsengelska för Volvo AB, SAPA Profile AB, Bim Kemi AB, Borealis AB m fl.

-          Utbildning inom Cross Cultural Communication för KY Akademien, Sensus, Studium, m fl i Göteborg.

-          Kurser i presentationsteknik för Volvo AB.

-          Guideutbildning för Göteborgs stadsguider – AcadeMedia m fl.

-          Guideuppdrag för Göteborg & Co, Strömma Seascape, Baltic Gateway AB, Gerle DMC, Hansen Event m fl.